Varkenshaasje en bladspinazie met room

79 50 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 100 g Solo
  • 10 g gehakte peterselie
  • zout
  • 1 bakje waterkers
  • 2 varkenshaasjes
  • 300 g bladspinazie met room
  • 0.5 citroen
  • peper
  • 4 bladerdeeggebakjes
  1. Zaalmeestersboter bereiden: Solo vermengen met de gehakte peterselie, citroensap en kruid met peper en zout. Rol de Solo in nat boterpapier en bewaar koud.
  2. Snijd de varkenshaasjes in 2 nootjes per persoon.
  3. Was de waterkers. Verwarm de spinazie.
  4. Rooster het vlees.
  5. Warm de bladerdeeggebakjes op in de oven op180°.
  6. Vul het bladerdeeg met de spinazie en plaats deze links bovenaan op een bord.
  7. Schik de waterkers met schijfje zaalmeestersboter rechts op het bord.
  8. Plaats daaronder de geroosterde varkensnootjes.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht