Varkensgebraad met kaas en prei

15 60 0 5
Aantal personen:
  • 600 gr varkensgebraad
  • 4 wit van prei
  • 200 gr jonge kaas (schijfjes)
  • solo vloeibaar
  • peper&zout (pezo)
  1. Snij het varkensgebraad in schijven van 1 cm dik, of laat dit doen door de slager.
  2. Snij het wit van prei schuin in stukken van 4 cm.
  3. Snij de plakjes kaas doormidden.
  4. Verwarm de oven voor op 180°.
  5. Bestrijk een ovenschotel in met solo en vul deze dakpansgewijs met afwisselen plakjes gebraad, plakjes kaas en stukken prei.
  6. Kruid met pezo en spuit enkele straaltjes solo over het gebraad.
  7. Zet de schotel ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Lekker met aardappelpuree.
Victor S.