varkenscotelette met pittige kruidensaus

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 Varkenscotteletten 100 gr gerookte spekblokjes 1/2 rode paprika
  • 1 sjalotte klein potje tomatenpuree 1 el verse versnipperde dragon
  • 1 bosje verse kervel 1 kleine rode peper bakje champignions
  1. snij de paprika, rode peper en de sjalotje, terwijl jehe vlees bakt volgens smaak in een pan met solo bakboter en hou ze daarna warm onder aluminiumfolie .
  2. bak in het zelfde vleesvocht de gerookte spekblokjes, en de versneden groenten
  3. voeg de tomatenpuree en de champignons toe, alsook de fijn gesneden kruiden (dragon en kervel . Laat nog een 2-tal minuutjes stoven op zacht vuur, meng de room erdoor en zet van het vuur af .
  4. dresseer het vlees op de borden en overgiet met de warme saus . Lekker met rijst of pureeaardappelen . Smakelijk
jhonnykookt