VARIATIE OP SPAANSE OMELET

10 30 5 5
Aantal personen:
  • 2à3 GEKOOKTE AARDAPPELEN
  • 6 EIEREN
  • 1/2 RODE PAPRIKA
  • 1/2 GROENE PAPRIKA
  • 250 GR CHAMPIGNONS
  • 1 UI
  • PETERSELIE
  • P/Z
  • 1/2 CHILIPEPERKE
  • CAYENNEPEPER
  1. Snijdt aardappelen, paprika's, ui, champignons, peterselie en chilipeperke (alternatief)in blokjes/reepjes en meng alles in een kom.
  2. Neem een anti-aanbakpan en bak alles rustig in wat olijfolie.
  3. Af en toe roeren totdat alles gaar is.
  4. Kluts de eieren schuimig en voeg zout/peper/cayennepeper toe.
  5. Voeg het eiermengsel in de pan en zet het vuur zachter totdat de eieren zijn gestold.
  6. Leg een groot bord op de bovenkant v/d pan en keer om en leg terug i/d pan.
  7. Laat nog 3 minuutjes garen .
  8. Voila, 't is klaar !
  9. Lekker met vers stokbrood/ciabatta en een groene sla met vinaigrette
gerda mersie