Vanille-Panettone

6 10 Hoge moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 8 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (200 g/400 ml)
  • 1 grote panettone (14 cm, 534 g)
  • 1 tl poedersuiker
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bloemsuiker
  • 1 tak rode bessen
  1. Snijd met een broodmes een opening van 10cm doorsnede in de bodem van de panettone. Hol de cake uit , maar hou de bovenkant intact. Bewaar de verwijderde cakekruimels.
  2. Lepel het Carte d’Or Vanilleroomijs in de holte die je net hebt gecreëerd.
  3. Verbrokkel de cake die je hebt verwijderd en schep deze terug in de panettone. Draai de cake om en plaats op een schaal.
  4. Meng de poedersuiker met de kaneel en zeef deze over de panettone.
  5. Rol de rode bessen door de poedersuiker.
  6. Serveer in punten en garneer deze met de rode bessen.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht