tropical smoothie ijslolly

6 20 0 5
Aantal personen:
  • 1 Rijpe mango , geschild in stukjes gesneden
  • 1 rijpe banaan, geschild in stukjes gesneden
  • 125g Ananas geschild in stukjes gesneden
  • 65ml versgeperste sinaasappelsap
  • 125ml Magere melk
  • 65ml magere yoghurt (in dit recept is er vanilleyoghurt gebruikt)
  • 1 Eetlepel honing
  • 1 set ijslolly vormpjes
  1. Stap 1: Gooi de stukjes mango, ananas en banaan samen met de sinaasappelsap, yoghurt en honing in de blender. Mix alles tot een mooi en glad geheel.
  2. Stap 2: Vul de vormpjes helemaal tot de top en zet ze daarna meteen in de vriezer. Nu is het wachten geblazen. Het verschilt per vriezer hoe snel de ijsjes helemaal bevroren zijn maar binnen een paar uur moeten ze zeker klaar zijn.
Deherdt.Brenda