Trifle van Vanille-limoenmousse (met stevia)

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 Gr Aardbeien
  • 25 Gr Stevia
  • 250 Gr mascarpone
  • 1 Pakje Klopklop (of 250ml slagroom)
  • 7 Kokoskoekjes (zonder suiker van Boni)
  • 1/2 Vanillestokje
  • Limoensap en zeste
  • 1 Buidelzakje Lipton green indonesian tea sense
  • 200 Gr Blauwebessen
  1. Maak een tasje thee.
  2. Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij de aardbeien (2-3 stuks per glaasje) in de lengte in 4 schijfjes.
  3. Klop de slagroom (Klopklop) op.
  4. Meng de mascarpone met de stevia, het uitgeschraapte halve vanillestokje, enkele druppels limoensap en wat limoen zeste (naar eigen smaak)samen en meng onder de room.
  5. Vullen van het glaasje:
  6. Leg 1 Kokoskoekje op de bodem van het glaasje (of breek het koekje in grove stukken).
  7. Plaats de aardbeischijfjes tegen de wand van het glaasje
  8. Giet 1 eetlepel thee over het koekje, strooi blauwebessen erboven en dan een laag van het room mengsel erop.
  9. Werk af met nog wat vruchtjes, verkruimelde koekjes en een muntblaadje.
lapeirrecath