Trifle met limoncello mascarpone en zomerfruit

41 10 4 5
Aantal personen:
  • 250 gr mascarpone
  • 170 gr Griekse yoghurt
  • 1 el suiker
  • 1 vanillestokje
  • 250 gr gemengd fruit ( aardbeien, bramen, frambozen, bosbessen)
  • 2 el geroosterde amandelsnippers
  • 150 gr cantuccini koekjes
  • 1 hele flinke scheut limoncello
  1. Giet de limoncello over de koekjes en laat een halfuurtje staan, zodat de koekjes de drank absorberen en zacht worden.Meng de mascarpone met de yoghurt, de suiker, de zaadjes uit het vanillestokje en de rest van de limoncello die niet is opgenomen door de koekjes.Maak in mooie dessertglazen of in één grote glazen schaal laagjes met achtereenvolgens de koekjes, het fruit en het mascarponemengsel. Eindig met mascarpone en garneer met wat frambozen en geroosterde amandelsnippers.
Love to Cook