Tricolore Mini Cheesecakes

16 35 0 5
Aantal personen:
  • 190 gram Kandijkoeken of Speculaas
  • 80 gram Solo Patisserie (gesmolten)
  • 450 gram Roomkaas
  • 100 gram Kristalsuiker
  • 2 Eieren (kamertemperatuur)
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 1/2 citroen
  1. Verwarm je oven voor op 180 graden.
  2. Verkruimel je koekjes in een keukenmachine en meng met de Solo Patisserie.
  3. Bekleed de cupcake bakvorm met cupcake-cups en verdeel het koekjesmengsel gelijkmatig over elke cupcakecup.
  4. Combineer de roomkaas, suiker, eieren, vanille en het citroensap in een grote kom en meng met een handmixer tot een gladde massa.
  5. Giet de vulling in elke vorm. Bak gedurende 20-25 minuten
  6. Haal de bakvorm uit de oven en laat afkoelen gedurende 5 minuten. Hierdoor zal de cheesecake een beetje omhoogkomen en dan terug inzakken. Dit zijn dan de perfecte kuipjes om op te vullen met rode en blauwe bessen!
Helen Verhelst