Toscaanse roodbaarsfilet met kerstomaatjes, kappertjes en olijven

29 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 4 roodbaarsfilets van 100 tot 150 gram per stuk
  • Bertolli Gentile extra vergine olijfolie
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 2 eetlepels bieslook, fijngehakt
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • 75 gram olijven
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  1. Verwarm de grill voor. Halveer de tomaatjes en de olijven. Doe ze vervolgens met de kappertjes, de balsamicoazijn, de bieslook en de peterselie in een kom en meng alles goed.
  2. Vet een bakblik in met Gentile extra vergine olijfolie en leg de roodbaarsfilets erop. Verdeel het tomatenmengsel over de visfilets. Schuif het bakblik 10 cm onder de hete grill en rooster de vis gedurende 8-10 minuten mooi bruin en net gaar.
Solo