Tortillas gevuld met kalkoenfilet en tomaat

8 10 1 5
Aantal personen:
  • 100 gr Romaine sla
  • 4 meergranen tortilla's
  • 200 gr dungesneden kalkoenfilet ( beleg)
  • 1 el ciderazijn
  • 2 el olijfolie
  • 100 gr tomaten in stukjes( honingtomaten)
  • 160 gr maiskorrels
  1. Meng de maïskorrels met de gesneden tomaat, olie en rode wijnazijn in een kom.
  2. Verdeel de gesneden kalkoenfilet over de tortillas gevolgd door het tomatenmengsel en de romaine sla. Rol de tortillas op en snijd deze, indien gewenst, doormidden voordat je deze gezonde tortilla's serveert.
  3. Als lunch of, aperitiefhapje, of voorgerechtje
  4. Zet de rolletjes eventueel vast met een prikker, of zoals op de foto een sliertje prei, dat even in heet water heeft gelegen om soepel te worden. Afwerking met basilicumtopje, rozemarijn een sprietje tijm of een toefje waterkers.
Love to Cook