Tortilla quiche met gehakt

22 50 4 5
Aantal personen:
  • 4 tortilla's/wraps
  • 1 rode ui
  • 200 gram gehakt
  • 1 tomaat
  • 1 preiwit
  • 1 rode paprika
  • 1/2 courgette
  • 6 eieren
  • scheutje melk
  • bosje peterselie
  • Peper en zout
  • 15 gram parmezaanse kaas
  • solo vloeibaar
  1. Pel de rode ui en hak fijn
  2. Verwijder de zaadjes van de tomaat & paprika en snij in kleine blokjes
  3. Snij het preiwit en de de courgette in kleine blokjes.
  4. Hak de peterselie fijn.
  5. Kluts de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout en voeg de fijngehakte peterselie toe. Meng nog even.
  6. Verhit een pan met een scheut Solo vloeibaa r en fruit hierin de fijngehakte rode ui aan. Voeg dan het gehakt toe en bak rul.
  7. Als het gehakt gebakken is, haal van het vuur.
  8. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  9. Neem een quichevorm/taartvorm en vet in met Solo vloeibaar.
  10. Leg op de bodem een tortillavel/ wrap. Halveer 2 tortilla’s en duw deze tegen de zijkanten en eindig met de vierde tortilla in het midden /bodem van de vorm.
  11. Strooi de fijngesneden groenten in de vorm, gevolgd door het gehakt. Giet hierover het eimengsel en strooi hierover geraspte Parmezaanse kaas.
  12. Bak de quiche ongeveer 30 a 35min in de oven tot de quiche mooi gaar is
Elien's Cuisine