Tortilla met eekhoorntjesbrood en Comté

596 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 150 g eekhoorntjesbrood
  • 4 aardappelen
  • 6 eieren
  • zout en peper
  • 200 g Comté in kleine blokjes
  • 1 koffielepel peterselie fijngehakt
  • Solo Vloeibaar
  1. Snij het eekhoorntjesbrood in schijfjes van ongeveer 3 mm. Bak die in een pan zonder vetstof.
  2. Laat het eekhoorntjesbrood zijn vocht verliezen en giet dit af.
  3. Laat de schijfjes vervolgens lichtjes kleuren in wat Solo Vloeibaar.
  4. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 1 cm.
  5. Bak ze in de pan met wat Solo Vloeibaar goudbruin.
  6. Klop de eieren op.
  7. Kruid naar smaak met peper en zout.
  8. Verwarm in de pan 2 eetlepels Solo en voeg de aardappelblokjes, de Comté en de eekhoorntjesbroodschijfjes toe.
  9. Overgiet dit alles met de losgeklopte eieren en bestrooi met de fijngehakte peterselie.
  10. Laat de tortilla langs beide zijden bakken.
  11. Snij de tortilla daarna in vieren en serveer koud of warm.
Solo