Tor­til­la kip-ana­nas

11 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 zak 1 zak paprikamix, in reepjes
  • 400 g kipfilet
  • 2 theelepel paprikapoeder
  • 1 blik ananasschijven op sap (820 g),
  • 8 wraps
  • 8 eetlepels Hawaii saus (flesje 250 ml)
  • 1 krop ijsbergsla, in reepjes
  1. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paprika 5 min. Bestrijk de kip met de rest van de olie en bestrooi met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de kip 4 min. Keer halverwege. Halveer de ananasschijven en gril deze 2 min. in de grillpan. Keer halverwege.
  2. Verwarm de wraps elk 20 sec. in de magnetron op vol vermogen (700 watt). Bestrijk de wraps elk met 1 el saus. Verdeel de sla, paprika, kip en ananas erover. Vouw de onderkant van de tortilla's naar binnen en rol ze op zodat de bovenkant openblijft. Zet vast met een tapasprikker. Leg ze op een schaal en serveer met kleurige servetten
sigrid.reynaerts@telenet.be