Tortellini prosciutto met champignons

0 25 0 5
Aantal personen:
  • 600 g gesneden champignons
  • 1 plantje platte peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g geraspte grana padano
  • 3 eieren
  • 500 g tortellini met rauwe ham
  • 3 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout
  1. Voorbereiding
  2. (10 min.)
  3. - Plet het knofl ook met de platte kant van een groot mes.
  4. - Klop de eieren los en meng met de geraspte kaas, zwarte peper en zout.
  5. - Hak de peterselie grof.
  6. Bereiding
  7. (15 min.)
  8. 1 Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de champignons 2 à 3 min. goudbruin op een hoog vuur. Voeg op het einde het geplette knofl ook en de grofgehakte peterselie toe.
  9. 2 Kook ondertussen de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg meteen toe aan de champignons. Neem van het vuur en overgiet met het eiermengsel. Meng alles goed onder elkaar.
NelekeP