Tortellini met kaasschnitzel en pesto

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 ongepaneerde schnitzels
  • 5 eetlepels bloem
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel pesto
  • 75 gram geraspte (parmezaanse) kaas
  • 50 gram paneermeel
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 400 gram tortelinni spinazie
  1. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Strooi de bloem op een plat bord. Klop de eieren met de pesto los in een diep bord. Meng de geraspte kaas met het paneermeel.
  2. Haal de schnitzels eerst door de bloem, daarna door het eimengsel en dan door het kaasmengsel. Zorg ervoor dat het vlees overal goed bedekt is met een paneerlaagje.
  3. Verhit de olie en bak de schnitzels hierin in 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar.
  4. Kook intussen de tortellini beetgaar.
Marloes2004
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht