Tortellini Bolognese uit de oven met broccoli en Parmezaanse kaas

150 30 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 kleine broccoli
  • 2 el Bertolli Classico olijfolie
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 500 gram tortellini (met vlees- of kaasvulling)
  • 6 el geraspte Parmezaanse kaas
  • versgemalen zwarte peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Kook de tortellini ondertussen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 3 minuten mee. Giet het mengsel af. Meng met de pastasaus en de peterselie.
  3. Schep de tortellini in een ingevette ovenschotel (ca. 1 ½ l inhoud) en strooi de kaas erover. Laat de pasta in ca. 20 min. goudbruin worden in de hete oven. Schep de tortellini op 4 warme borden.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht