Torentje van wentelteefjes

8 60 0 5
Aantal personen:
  • 200 gr mascarpone
  • 3 dl melk
  • 1 dl room
  • 3 el suiker
  • 2 eieren
  • 1 kl kaneel
  • 12 sneetjes oud wit brood
  • 2 el boter
  • aardbeien of bosvruchtencoulis
  • poedersuiker
  1. - klop de kaas luchtig met 2 el melk (niet te lang kloppen, anders xord de kaas waterig)
  2. - klop de room met 1 el suiker stijf en meng onder de kaas
  3. - laat dit mengsel een uurtje opstijven in de koelkast
  4. - klop de eieren los met 2 el suiker en de kaneel, roer er de melk door
  5. - steek 12 rondjes uit het brood en haal de rondjes door het eimengsel
  6. - bak de wentelteefjes goudbruin in een koekenpan
  7. - vorm met 2 lepels, ovalen bolletjes van het kaasroommengsel
  8. - maak laagjes met wentelteefjes en het kaasroommengsel
  9. - eindig met een wentelteefje
  10. - giet wat coulis rond het torentje en bestrooi met poedersuiker
Lydievr