Torentje van sla met gerookte forelfilet, krab (of garnalen) en honingvinaigrette

7 30 4 5
Aantal personen:
  • 1/2 ijsbergsla
  • 1/2 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 toefje bieslook of mini-cresson
  • 4 st gerookte forelfilet
  • 1 blik of portie krab of garnalen
  • 1 olie- azijn-mosterd salademix kruiden-paprika poeder
  • 1 eetlep vloeibare honing
  1. Komkommer en tomaat in blokjes snijden
  2. mengen met een weinig olie, azijn, salad mix en honing
  3. ijsbergsla in lange reepjes snijden, wassen
  4. torentje sla op bord schikken
  5. komkommer/tomaat mengsel erover scheppen
  6. forel en-of garnalen mooi op torentje schikken
  7. afwerken met toefje bieslook of cresson
  8. een fleugje parika poeder overstrooien
  9. voor nog versiering kan er geplet ei of stukjes gekookte bloemkool bij
  10. apparte honingvinaigrette in kommetje op tafel
suzanne jacobs