Tonno Toscano e pasta

14 30 3 5
Aantal personen:
  • 200 gr. Tagliatelli
  • 200 gr. verse tonijn (gegrild)
  • 1 dikke ui
  • 3 teentjes look
  • 400 gr. cherrytomaatjes
  • 2 kfl. olie
  • 1 handvol basilicum
  • 1 snuifje zout
  • 100 gr. rucola
  • 20 gr. parmesello (kaas)
  1. Wrijf tonijn in met kfl. olie.
  2. Grill hem heel kort.
  3. Voor de saus :
  4. Verhit 2de kfl. olie en voeg er de gesnipperde ui en look aan toe.
  5. Stoof even aan.
  6. Snij de tomaatjes in 2 en voeg toe.
  7. Laat 15 min. zachtjes pruttelen.
  8. Mix de saus en kruid af met zout en basilicum.
  9. Voeg de helft van de rucola toe en verwarm even door.
  10. Kook pasta en vermeng onder de saus.
  11. Dresseer borden en werk af met gegrilde tonijn, overige rucola en parmesello.
  12. Voor vorig weight watchers programma komt dit op 9 punten/persoon.
  13. 600 calorieen ~ 39 eiwitten ~ 30 vetten
Pegsken