Tonintino (Mijn winnend recept 2008/philadelphia)

65 30 4 5
Aantal personen:
  • 125 gr. penne
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje look, geperst
  • 1 kleine courgette
  • 1 kfl. vetstof
  • 1 klein blikje tonijn, eigen nat
  • 2 kfl. Italiaanse kruiden
  • 1 el. bieslook
  • 50 gr. philadelphia light natuurkaas
  • 1 el. magere melk
  • Pezo
  1. Snipper ui en look fijn.
  2. Snij courgette in blokjes.
  3. Kook penne.
  4. Ondertussen verhit je de vetstof en fruit je de ui samen met de look.
  5. Voeg courgetteblokjes, kruiden en bieslook toe.
  6. Bak ff mee tot courgetteblokjes beetgaar zijn (ze mogen niet bruinen).
  7. Voeg tonijn toe.
  8. Roer er de kaas onder en laat roerend smelten.
  9. Voeg er de melk aan toe.
  10. Breng op smaak met pezo.
  11. Schep penne erdoorheen.
  12. Serveer en werk af met wat extra bieslook.
Pegsken