Tonijntartaar met mangopuree

100 27 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 400 g ultraverse tonijn(gehakt)
  • zeste van 1 limoen
  • sap van 1 limoen
  • 2 eetlepels koriander (gehakt)
  • peper
  • 1 eetlepel Becel zonnebloem olie
  • 2 koffielepels suiker
  • 6 soeplepels water
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 mango (mango, gepeld, ontpit)
  • takjes koriander
  1. Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen.
  2. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar toe.
  3. Kruid met peper.
  4. Zet koel en laat gedurende minimaal 20 min. rusten.
  5. Doe het mangovlees, het limoensap, de suiker, het water en de zonnebloem olie in een keukenrobot en mix in een gladde saus.
  6. Zet koelweg.
  7. Maak met een vormpje kleine, goed aangedrukte hoopjes op de borden.
  8. Besprenkel met de mangopuree en versier met een takje koriander.
Solo