Tonijn met pesto en pasta

90 25 Gemiddelde moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 600 g tonijn filet
  • 4 takjes peterselie
  • 200 g pasta
  • broodkruim
  • 50 g kervel
  • 2 takjes dille
  • 4 takjes basilicum
  • 4 eetlepels pesto
  • 2 dl Solo Delfine
  • Solo vloeibaar
  • 2 tomaten
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Maak de groene kruiden schoon, voeg het broodkruim toe en maal alles heel fijn en roer er 2 eetlepels Solo vloeibaar bij .
  3. Bedek de tonijn met de bekomen massa en gaar deze in 15 minuten in de oven.
  4. Kook de pasta beetgaar.
  5. Pel ondertussen de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze zeer fijn.
  6. Roer ze met de pesto en de light room door de pasta.
  7. Schik de pasta op het bord, en leg er de tonijn op .
Solo