Tonijn-, tomaat- en olijvenpakketjes

624 60 3 5
Aantal personen:
  • 1 blik tonijn in eigen nat
  • 4 eetlepels tomatensaus
  • 50 g olijven (zwarte ontpitte)
  • tijm
  • peper
  • 220 g bloem
  • 1 dl water
  • zout
  • geraspte gele schil van 1 citroen
  • 30 g Solo
  1. Kneed de ingredi├źnten van het deeg samen goed glad en laat 30 minuten rusten.
  2. Snipper de tonijn fijn en hak de olijven in kleine stukjes.
  3. Meng ze met de saus en breng op smaak met peper en tijm.
  4. Rol het deeg uit en snij er rondjes uit.
  5. Beleg ze met een beetje tonijnbereiding, plooi ze dubbel en knijp de randen dicht.
  6. Schuif ze in de op 180 ┬░ C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel gebakken zijn.
Solo