Tomatensoep met macaronikrulletjes

7 35 3 5
Aantal personen:
  • 15 tomaten
  • olijfolie
  • ½ selder
  • 1 prei
  • 4 wortelen
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 bouillonblokjes (vlees)
  • 60 g macaronikrulletjes
  • tijm
  • laurier
  1. Verwijder de pel en de pitten van de tomaten en snij ze in vieren.
  2. Snijd de selderij, de prei en wortelen in blokjes.
  3. Stoof de tomaten aan in wat olijfolie.
  4. Voeg de gesneden groenten toe, samen met de tijm en de laurier.
  5. Zet het geheel onder water (ongeveer 1 liter water toe voegen) en voeg de tomatenpuree en de bouillonblokjes toe.
  6. Doe er na een halfuurtje de macaroni bij. Laat nog 10 minuten verder garen en serveer met Parmezaanse kaas.
  7. Eet smakelijk.
Roland2303