Tomatenslaatje met kip en kerrie

1295 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 6 kleine tomaten
  • 2 kipfilets
  • 3 rode sjalotten
  • 1 klein tuiltje koriander
  • 1 soeplepel kerriepoeder
  • 2 soeplepels Bertolli extra vergine
  • 1 soeplepel Solo
  • peper en zout
  1. Snij de kipfilets in kleine blokjes.
  2. Warm de Solo op in een braadpan.
  3. Voeg er de stukjes kip aan toe en laat ze 3 min op een matig vuur bakken.
  4. Roer de kippenblokjes regelmatig om.
  5. Strooi aan het einde van de baktijd de kerrie over de kip, voeg peper en zout toe en roer goed. Zet even aan de kant.
  6. Was de tomaten en snij ze in kwartjes.
  7. Pluk de korianderblaadjes.
  8. Maak de sjalotten schoon en snipper ze.
  9. Doe de stukken tomaat, de korianderblaadjes en de gesnipperde sjalotten in een slakom.
  10. Voeg peper en zout toe en overgiet ze met de olijfolie.
  11. Meng goed. Voeg de kippenblokjes toe, meng alles opnieuw en bewaar het gerecht op een koele plaats tot u het opdient.
Solo
Meer inspiratie

GevogelteVoorgerecht