Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt

571 35 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 500 g gevogeltegehakt
  • 2 dl tomatensaus
  • 1 dl Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr Finesse kipbouillon
  • 4 mooie niet te rijpe tomaten
  • 400 g noedels
  • basilicum (enkele blaadjes)
  1. Snij het hoedje van de tomaten en lepel ze voorzichtig leeg.
  2. Meng het gehakt met een fijngemaakt bouillonblokje.
  3. Vul de tomaten met gehakt en schuif ze een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
  4. Kook intussen de noedels in gezouten water gaar , giet af en werk af met Solo.
  5. Warm intussen de tomatensaus op, breng op smaak met zout en peper en strooi er net voor het serveren de gescheurde basilicumblaadjes in.
  6. Serveer de tomaten op warme borden, nappeer de saus erlangs en serveer met de noedels.
Solo
Meer inspiratie

GevogelteHoofdgerecht