tomaat garnaalsushi

0 20 0 5
Aantal personen:
  • 300 gr vastkokende aardappelen, gekookt en geschild
  • 1 zachtgekookt ei
  • 150 gram grijze garnalen
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 el dijonmosterd
  • citroensap
  • witte peper
  • zeezout
  • 1 norivel (in 12 lintjes geknipt)
  • 3 kleine roma tomaten ontveld, ontpit en in 4 gesneden)
  • 50 gram grijze garnalen
  1. meng alle ingrediënten onder de gekookte aardappelen. Plet het mengsel met een vork. Breng op smaak met citroensap, peper en zout
  2. maak 12 langwerpige bollen van het aardappelmengsel. Leg op elke bol een stuk tomaat. Bevochtig de uiteinden van het norivel. Rol het norivel lint om de tomaat en het aardappelmengsel. Garneer met enkele grijze garnalen
NelekeP