tom yum baan thai cookingschool recept

22 30 4 5
Aantal personen:
  • 500 gr kipfilet in reepjes
  • 2 stuks pikante rode of groene pepertjes
  • 1 teentje look
  • 3 stengels pijpajuin
  • 3 eetlepels tom yum pasta (delhaize)
  • 250 gr champignon
  • 2 stuks tomaten
  • 50 gram gember (naar eigen smaak)
  • 1 tak koriander (naar eigen smaak)
  • 4 takken citroengras
  • 2 eetlepels kaffir lime (delhaize)
  • 2 stuks kipboullion
  • 1 liter water
  • 1 grote ajuin
  • 2 stuks limoen
  • 1 eetlepel fish sauce ( delhaize)
  1. plet de look en de pepers (verwijder de pitjes) stoof deze samen met de pijpajuintjes en de ajuin aan blus deze met water en voeg de kip en de boulionblokjes toe . breng deze aan de kook en voeg dan het in stukken gesneden citroengras en gember toe . voeg eveneens de champignons toe .voeg nu de tom yum paste de kaffir lime het sap van 2 limoenen en de fish sauce toe. laat alles een tijdje sudderen op het vuur en werk deze af naar smaak met koriander . dien op
chrisenandre
Meer inspiratie

ThaisSoepVoorgerechtZomer