Toast met roerei en gebakken spek

131 16 4 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels light room
  • zout
  • 25 g Solo
  • 6 sneetjes gerookt ontbijtspek
  • 8 sneden boerenbrood
  • 4 eieren
  • peper
  1. Bak het spek mooi krokant.
  2. Toast de sneden brood onder de grill.
  3. Breek de eieren in een kom en voeg de light room, zout en peper toe.
  4. Klop het mengsel op met een garde.
  5. Verwarm een pan op het vuur en smelt een klontje Solo .
  6. Voeg de eieren al roerend toe.
  7. Blijf met een spatel door het mengsel roeren terwijl ze lichtjes gaar worden.
  8. Zorg ervoor dat het niet te droog wordt.
  9. Leg de toast op het bord en beleg hem met de roereieren en het spek.
  10. Dek het af met een tweede toast.
Solo
Meer inspiratie

EiHoofdgerecht