Toast met kippenlevertjes

53 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 30 g Solo
  • 150 g kippenlevertjes
  • waterkersblaadjes
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • zout
  • 4 sneetjes wit brood
  • 1 teentje look
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • peper
  • 4 sinaasappels
  1. Schil de sinaasappels en snij ze in schijfjes.
  2. Breng ze op smaak met peper en schik ze op de borden.
  3. Toast het brood tot het krokant is.
  4. Pel en snipper de look in fijne plakjes.
  5. Bak de levertjes in de Solo met de look en breng ze van het vuur af op smaak met de olijfolie en de azijn.
  6. Schik de toast op de sneetjes sinaasappel.
  7. Verdeel er de levertjes over en werk af met de waterkers.
Solo
Meer inspiratie

GevogelteHoofdgerecht