Toast champignon met carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en kruidencoulis

303 30 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 4 grote sneden brood
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje look
  • 600 g gemengde paddenstoelen
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 2 el dragon
  • 2 el dille
  • 2 el koriander
  • 8 Sint-Jakobsnoten
  • 1 citroen
  1. Verwarm de oven voor op 160° C.
  2. Wrijf de sneden brood in met een eetlepel olijfolie en het teentje look. Plaats ze 5 minuten in de oven.
  3. Borstel de paddenstoelen schoon, snij ze in stukken en bak ze in Solo. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Hak alle verse kruiden fijn en meng ze met de resterende olijfolie en peper en zout.
  5. Snij de Sint-Jakobsnoten in fijne plakjes en besprenkel met enkele druppels olijfolie en het sap van de citroen.
  6. Beleg de toasts met de plakjes Sint-Jackobsnoten, paddenstoelen en kruidencoulis. Kruid nog extra af met peper en zout.
Solo