Toast Brie met Champignons en rauwe ham. Een heerlijke lunch!!

33 20 4 5
Aantal personen:
  • 250 gr champignons in plakjes
  • 1 teen knoflook gehakt
  • 1 dikke ui gesnipperd
  • 4 plakjes rauwe ham in stukjes
  • 1 doosje brie
  • 8 sneetjes brood wit of bruin
  • Italiaanse kruiden naar smaak
  1. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is.
  2. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en 4 in stukjes gesneden plakjes rauwe ham toe.
  3. Bestrooi met Italiaanse kruiden en bak tot de champignons zacht zijn.
  4. Beleg 4 sneetjes brood met brie.
  5. Schep het champignonmengsel erop en leg een snee wit brood erboven op
  6. .Leg de sneetjes in een koekenpan en bak om en om krokant.
  7. Wat sla op een bordje, toast erop en voilá een heerlijke feestelijke lunch
Love to Cook