Tjap Tjoi met kip en garnalen heerlijk slank.

4 25 0 5
Aantal personen:
  • 350 gr (zilvervlies) rijst
  • 2 flinke uien
  • 300 gr broccoli
  • 2 rode paprika
  • 300 gr kipfilet
  • 2 el olijfolie
  • 1 dl kippenbouillon van tablet
  • 300 gr champignons
  • 200 gr garnalen
  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snipper de uien. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.
  3. Snij de kipfilet in stukjes.
  4. Verhit de olie in de pan en roerbak de ui ongeveer een minuut.. Voeg de kipfilet toe en bak al omscheppend 5 minuten.
  5. Voeg de broccoli en de paprika toe en bak ongeveer 4 minuten.
  6. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat zachtjes 5 minuten doorkoken.
  7. Voeg als laatste de champignons toe, anders zuigen ze teveel vocht op. Bak een paar minuten.
  8. Verdeel de garnalen er over en serveer direct met de rijst.
  9. 300 kcal p.p
Love to Cook