Tiramisu met aardbeien en chocolademelk

35 30 4 5
Aantal personen:
  • 500 gr Mascarpone
  • 1 pak Lange Vingers
  • 100 gr Fijne Suiker
  • 3 Eieren
  • 1 Kop Melk
  • 1 Stuk Fondant Chocolade
  • 250 gr Aardbeien
  • Cacaopoeder
  1. Neem de chocolade en de melk en maak... juist, chocomelk en laat afkoelen.
  2. Meng de eierdooiers met de suiker tot het bijna wit is en meng er dan de Mascarpone onder.
  3. Klop het eiwit stijf en meng het voorzichtig onder de Mascarpone.
  4. Snij de aardbeien in kleine stukjes.
  5. Doop de lange vingers in de chocomelk en leg ze in een schaal, bedek er de volledige bodem mee. Leg er een laag van ongeveer 2 cm van het Mascarponemengsel op, leg daarop een volledige laag van de aardbeiblokjes en sluit af met een tweede laag van het Mascarponemengsel.
  6. Laat het enkele uren opstijven in de koelkast.
  7. Bestrooi juist voor het serveren met cacaopoeder.
  8. Smakelijk, ook de kinderen zullen er dol op zijn.
Rudiji