tipilafilet op een bedje van bloemkoolpuree en tuinkerssausje

38 30 2 5
Aantal personen:
  • 4 tipilafilets
  • 1/2 bloemkool
  • 4 aardappelen
  • 250 dl marscarpone
  • 150 dl kippenbouillon
  • boter ,light room , nootmuskaat ,peper en zout
  • 1 bakje tuinkers
  1. Snij de aardappel in blokjes en kook gaar in gezouten water.
  2. Snij de bloemkool in kleine roosjes en kook gaar in kippenbouillon.
  3. Laat de kippenbouillon en de marscarpone samen inkoken.
  4. kruid de vis met peper en zout en wentel in de bloem.
  5. Bak de vis in wat solo.
  6. Maak een puree van de aardappelen en voeg wat light room en nootmuskaat toe.
  7. Haal de bloemkool door de roerzeef en meng met de aardappelpuree.
  8. Mix de tuinkers met de marscarpone /kippenbouillon
  9. Vul een metalen ring op met de bloemkool-aardappelpuree .Hierop de vis leggen .
  10. De saus rond de ring napperen.
  11. Geniet ervan .
kokske01