tilapiafilets met tomaten en spaanse chorizo in de picklessaus

4 45 5 5
Aantal personen:
  • 100 gram spaanse chorizo
  • 4 st tilapiafilets
  • soloboter
  • peper,himalayazout en chillikruiden
  • 1 rode paprika
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes look
  • water
  • 2 tomaten
  • 4 dikke champignons
  1. 1.-neem een ovenschotel en wrijf deze in met soloboter.
  2. 2.-neem de bevroren tilapiafilets en wrijf ze in met pickles dan leg ze in de ovenschaal,kruid ze af met peper,himalayazout en chillikruiden.
  3. 3.-neem de rode paprika en snij deze in stukjes van ongeveer 2cm en strooi ze over de tilapia
  4. 4.-snij de ui en look in schijfjes en strooi ze over de tilapia.
  5. 5.-doe dit nu ook voor de champignons.
  6. 6.-neem als laatste de tomaten en de spaanse chorizo en snij ze op schijven dan leg ze over de rest.
  7. 7.-neem een half glaasje water en giet het erbij.
  8. 8.-laat de oven voorverwarmen op 170 graden een 15min.steek dan de ovenschaal erin voor 30 min.
  9. 9.-schik deze op een bord en serveer met rijst of aardappelpuree. eet smakelijk
predatorkiller