Tian van courgettes, aubergines en tomaten

0 110 0 5
Aantal personen:
  • aubergine
  • 2 courgettes
  • 5-6 tomaten
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Provençaalse kruiden
  • Zout, peper
  1. Was de groenten en snij ze in gelijke schijfjes van ongeveer 1/2 cm dik.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6).
  3. Hak de ui fijn, bak hem in de olijfolie en doe er dan de knoflook bij. Schep ze in een ovenschaal.
  4. Leg er de groenteschijfjes in. Begin tegen de rand en wissel af. Kruid met peper en zout, besprenkel met een straaltje olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden.
  5. Schuif voor ongeveer 1.30 u in de oven.
  6. Tip: als u van kaas houdt, kunt u er ook wat mozzarella of Parmezaanse kaas over strooien voor het gerecht de oven in gaat.
NelekeP