Thaïse wok met scampi’s

3 45 0 5
Aantal personen:
  • 16 scampi
  • 150 gr noedels
  • 2 eieren
  • 1 bondje pijpajuin
  • 150 gr sojascheuten
  • 1 teentje look
  • 1 cayennepeper
  • 2 el olie
  • Peper
  • Zout
  1. Ontpit de peper.
  2. Hak de peper en look in fijne stukken.
  3. Snij de pijpajuin even groot als de sojascheuten.
  4. Kuis de scampi.
  5. Laat water koken en kook de noedels. Giet af als gaar is.
  6. Doe de olie in de wok en roer de eieren tot kleine gebakken stukken.
  7. Bak de scampi.
  8. Doe er de knoflook, peper, sojascheuten en pijpajuin bij.
  9. Laat bakken tot het gaar is.
  10. Voeg de noedels toe.
  11. Laat opwarmen.
nhuylebroeck
Meer inspiratie

ThaisPastaHoofdgerechtLente