Thaise groenten in kokossaus

60 15 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 600 g Thaise of Oosterse roerbakgroenten
  • 1 pepertje
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 3 dl kokosmelk (blikje)
  • 2 el sojasaus
  • 1 scheutje limoen- of citroensap
  • verse korianderblaadjes
  • 1 el zoete chilisaus, eventueel
  • allesbinder (eventueel)
  1. Was en halveer het pepertje. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de groenten en de peperreepjes enkele minuten. Schenk de kokosmelk, de soja en eventueel de zoete chilisaus bij de groenten en breng aan de kook.
  2. Laat de groenten beetgaar worden in de kokosmelk.
  3. Hak ondertussen de koriander grof. Voeg citroen- of limoensap toe aan de saus en proef of er nog extra chilisaus of sojasaus aan moet worden toegevoegd. Bind de saus eventueel met een beetje allesbinder.
  4. Bestrooi de groenten met de verse koriander en serveer.
Solo