THAISE CURRY MET WINTERGROENTEN

5 45 0 5
Aantal personen:
  • 2 aardappelen
  • 200 gr pompoen
  • 200 gr knolselder
  • 2 wortelen
  • 1 pastinaak
  • 1 ui
  • 5 eetlepels olie
  • 1 kleine spitskool of witte kool
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1 eetlepel thaise currypasta
  • 1 bouillonblokje
  • een handvol verse korianderblaadjes
  1. verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze gaar in licht gezouten water. Snij de pompoen en de knolselder in blokjes en meng met wat olie. Spreid ze uit op de bakplaat en rooster ze 15 tot 20 minuten in de oven. Schil de wortelen en de pastinaak en snij in blokjes. PEl de ui en snij in partjes. Verhit olie en voeg de wortelen, de pastinaak en de ui toe en laat 10 minuten stoven. SNij de spitskool in stukjes en voeg toe. Laat nog 5 minuten stoven, voeg de rest van de groenten toe. Doe de kokosmelk, bouillonblokje, en de currypasta erbij, garneer met korianderblokjes
NelekeP