Thaise curry met kip

10 20 5 5
Aantal personen:
  • 200 ml kippenbouillon
  • 30 gr groene currypasta
  • 300 ml kokosmelk
  • 500 gr kipfillet
  • 400 gr krielaardappeltjes (voorgekookt)
  • 6 lente-uitjes
  • 100 gr kerstomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 el citroensap
  • peper
  1. Meng de bouillon met de currypasta, de kokosmelk en drie eetlepels water. Verwarm dit mengsel in de wok tot net onder het kookpunt.
  2. Snijd het vlees in reepjes en de aardappeltjes in schijfjes.Roer ze door de bouillon.
  3. Snijd de lente-uitjes in reepjes en halveer de kerstomaatjes. De paprika in blokjes. Doe alles bij het vlees en warm goed door.
  4. Breng de curry op smaak met het citroensap en wat versgemalen peper.
So-Phie