Tex-Mexsalade

7 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 0.5 krop ijsbergsla
  • 425 g chilibonen (blik)
  • 300 g maïskorrels (blik)
  • 3 lente-uitjes
  • 125 g kerstomaatjes
  • 7 radijsjes
  • 1 bol mozzarella (light)
  • 4 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 1 mespunt cajunkruiden
  1. Was en droog de slablaadjes en snijd ze in repen. Laat de chilibonen en maïskorrels in een zeef of vergiet uitlekken en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken. Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Snijd de kerstomaatjes in vieren en de radijsjes in plakjes. Snijd de mozzarella in blokjes.
  2. Maak een dressing van olijfolie, citroensap en cajunkruiden. Meng in een kom de reepjes sla, chilibonen, maïs, ringetjes lente-ui, stukjes tomaat en plakjes radijs. Meng de dressing erdoor en serveer.
Solo