Terrine van buffelmozzarella, zalm en avocado

7 15 4 5
Aantal personen:
  • 2 bolletjes buffelmozarella en 200 gr verse zalm
  • 1 st avocado en 1 komkommer
  • 1 beetje basilicum, bieslook, citroensap en soyasaus
  • 1 broodje Focaccia Rozemarijn
  • 1 beetje olijfolie
  • 1 beetje risso vinaigrette(belolive)
  • 1 beetje rucola sla
  1. Beleg een terrinevorm met dunne plakjes komkommer, snijd de zalm, de avocado en de mozzarella in schijfjes en marineer ze in de Belolive olijfolie.
  2. Breng op smaak met enkele druppels citroensap en sojasaus. Leg beurtelings de verschillende schijfjes in de terrine en laat 1 nacht rusten in de koelkast onder een gewichtje.
  3. Breng de rucola op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer de Risso vinaigrette met olijfolie en een toastFocaccia Rozemarijn.
hildeke3105