Tartiflette

150 60 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 400 g geschilde aardappelen
  • 1 ui
  • 2 sjalotten
  • Solo Vloeibaar
  • 150 g gerookte spekreepjes
  • 1 blik Knorr Champignoncreme
  • 450 g Reblochon kaas
  1. Warm de oven voor op 180°C. Snij de aardappelen in plakjes van 0.5 cm. Breng aan de kook maar laat ze net niet gaar worden. Giet af.
  2. Pel en snipper de ui en de sjalotten. Fruit in wat Solo vloeibaar, voeg er de spekreepjes aan toe en laat gedurende 3 min zachtjes bakken.
  3. Meng in een schotel de aardappelplakjes, de ui, de spekreepjes en het blik Knorr Champignoncreme. Meng het geheel goed door elkaar en breng over in een ingevette ovenschotel.
  4. Snijd de kaas in 2 dikke plakken, zonder de korst te verwijderen, en schik de kaas met de korst naar boven op het mengsel.
  5. Schuif de schotel 35 min in de oven.
Knorr
Meer inspiratie

FransAardappelHoofdgerecht