Tartaartje van asperges, ei en gerookte zalm

7 15 0 5
Aantal personen:
  • 8 witte asperges geschild en gekookt en afgekoeld
  • 2 eieren hardgekookt en afgekoeld
  • 100 gr gerookte zalm
  • 1 bosje geknipte bieslook
  • 4 snee wit brood
  • 1 serveer ring
  • 1 schijfje citroen in vieren
  1. Hak asperges, eieren en zalm fijn en meng door elkaar. Meng de bieslook erdoor en breng op smaak met peper zout en iets citroensap.
  2. Steek vier rondjes uit het brood en rooster ze.
  3. Maak tartaartjes met behulp van het stekertje op de toastjes en serveer direct met een sprietje bieslook en een stukje citroen .
  4. Naast de klassiekers die we allemaal kennen. Dit is een voor- of lunchgerechtje, met de gouden combi van ei, gerookte zalm en asperges.
  5. Bron Koffietijd
Love to Cook