tartaar van tonijn en gerookte zalm

10 30 0 5
Aantal personen:
  • 250 g tonijnsteak
  • 100 g gerookte zalm
  • 100 g grijze garnalen
  • 4 schalotjes
  • 1/2 rode paprika
  • 25 g pijnboompitten
  • 25 g bieslook
  • 50 g parmesan
  • 1 parmesanstik
  • 50 g rucola
  • 1 dl olijfolie
  1. rooster de pijnboompitten in een scheutje olijfolie
  2. hak tonijnsteak, gerookte zalm, schalotjes, rode paprika, bieslook, geroosterde pijnboompitten en rucola in kleine stukjes;
  3. kruid met peper en zout
  4. voeg gemalen parmesankaas toe, en overgiet met olijfolie;
  5. meng het geheel onder mekaar;
  6. Schik in kleine schaaltjes en laat koelen gedurende een uurtje in de koelkast;
  7. Versier met enkele blaadjes rucola en schilfers parmensan.
slootmaekers.i