Tartaar van roodbaars

419 35 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 400 g rauwe roodbaarsfilet
  • 300 g rauwe zalmfilet
  • 6 bieslookstengeltjes
  • 3 limoenen
  • 50 g zalmeieren
  • grof zeezout
  • peper van de molen
  1. Pers de citroenen.
  2. Was de bieslook, droog hem en snipper hem fijn.
  3. Snij de roodbaars en de zalm in heel kleine blokjes.
  4. Doe de visblokjes in een diepe schotel.
  5. Voeg de gesnipperde bieslook, peper en zout toe.
  6. Giet het citroensap over de vis en meng alles goed.
  7. Verdeel de tartaar van roodbaars en zalm over zes coupes en zet ze 20 minuten in de koelkast.
  8. Dien de coupes heel koud op, versierd met zalmeieren en fijne schijfjes limoen.
Solo