tarbot en papilotte

8 40 0 5
Aantal personen:
  • 600 gram tarbot
  • 300 gram garnalen
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 1 venkel
  • 1 1/2 wortel
  • 2 tomaten
  • 1/2 bakje champignons
  • 200 gram boter
  • 2 sjalotjes
  • 4 eetlepels citroensap
  • 8 eetlepels visfond of witte wijn
  • 4 koffielepels dille
  • peper en zout naar smaak
  1. spoel de visfilets af en dep ze droog en bestrooi met peper en zout.
  2. verwarm de oven voor.
  3. was de groenten en snijd ze in reepjes en ringetjes samen met de champignons.
  4. meng de boter met dille en sjalot tot een gladde massa en breng op smaak met pezo. en citroen.
  5. smeer de aluminiumfolie in met het dillemengsel.
  6. rangschik hierop de groenten, de garnaaltjes en wat visfond of wijn.
  7. leg de tarbot erboven op en bestrooi met de overige groenten en een stukje boter.
  8. vouw de folie dicht en gaar deze papilotte in de oven op 180 graden 20 minuten
wullum