Tarbot à l"improvist

9 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 filets Tarbot
  • 2 stnengels prei
  • 1 middelgrote ui
  • 1 blikje Chatka krab
  • 100 gram grijze noordzeegarnalen
  • 25 cl verse room
  • 40 gram roomboter
  • 6 eetlepels cognac
  • peper en zout
  • 4 sneetjes oude kaas
  1. Maak vier pakketjes van alluminiumfolie.
  2. Onderaan komt de gesnipperde ui + de fijngesneden prei. Leg hierop een klontje boter.
  3. Daarop leg je de tarbot en op de tarbot komt de chatka krab + de noordzeegarnalen
  4. Op smaak brengen ment peper en zout (beperk het zout vanwege de kaas !)
  5. Meng de room goed met de cognac en verdeel over de 4 pakketjes.
  6. Dek tenslotte alles af met een sneetje oude kaas.
  7. Sluit de pakketjes en zet ze 25 min in een matig warme oven 180-200°C.
  8. Serveer met huisbereide peterselie puree.
annekes0903